Avaliações de Plant Based Bumbu Deventer

Avaliações recentes

5.0
Marjan ter Haar
Ontem

lief PBB team, het was weer heerlijk. het uitproberen van één van de drie menu's weg te laten en een ander menu te proberen zou misschien een optie zijn. Begrijp dat dit ingewikkelder is en zal ook zeer tevreden blijven hoor! Ik vind het knap zoals jullie dit gezamenlijk doen. Pluim voor jullie allen!

Diane Amanupunjo
1 dezembro 2022

Was weer super lekker 😋 Ziet er verzorgd uit . Fijn dat je nu kan kiezen tussen witte en gele rijst .

Marjan ter Haar
18 novembro 2022

voor allen, mijn complimenten!

Marjan ter Haar
12 novembro 2022

Lief PBB team, jullie kunnen het eten iedere keer weer verrassend lekker maken. Ook de bezorging is uitstekend. Ga zo door, God Bless you all.

Diane
10 novembro 2022

Super lekker en ook nog gezond Een gewone portie is voor mij meer dan genoeg

Bryan en Ruth Wielkens
4 novembro 2022

Heerlijk eten 😋 in mooi opgemaakte porties 👍 Complimenten aan de kok/kokkin 👏👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marjan ter Haar
4 novembro 2022

Lief PBB team, het is iedere donderdag voor mij weer een genot om jullie klaargemaakte maaltijd te nuttigen. Het is echt heerlijk en kijk uit naar een uitbreiding van de menu mogelijkheid. Ik heb alle vertrouwen in jullie. God Bless You All.

Ely
3 novembro 2022

Van iedere hap genoten! Het

Coco
28 outubro 2022

Bedankt voor het lekker eten, we hebben genoten! Gaan zeker nog een keer bij jullie bestellen!

Marjan ter Haar
28 outubro 2022

Geweldig hoe jullie het iedere keer weer zo lekker kunnen maken. jullie allen zijn toppers. Ook Bryan en Ruth hebben het erg lekker gevonden.

Marjan ter Haar
21 outubro 2022
Diane Amanupunjo
20 outubro 2022

Mijn complimenten . Het eten was smaakvol en meer dan genoeg Genoten van het eten . Dit gaan we vaker doen.

Marjan ter Haar
14 outubro 2022

Lief team PBB, dank jullie wel voor jullie inzet, gezonde maaltijden en fijn dat ik even de maaltijd zelf kon ontvangen maar heb er weer optimaal van genoten. Het was heerlijk. Lieve groet Marjan

Estée
13 outubro 2022

Zo erg genoten, het was heerlijk! De smaak, portiegrootte, alles klopte!

George
13 outubro 2022

Wederom heerlijk gegeten. Wist niet dat vega zo lekker kan zijn. Ga zo door.

Külli
7 outubro 2022

Erg lekkere eten, goede kwaliteit! Zeer tevreden!

Marjan ter Haar
7 outubro 2022

Team PBB, het was weer heerlijk. Ga zo door!

Joanne
7 outubro 2022

Zeer lekker gegeten! Maaltijd wat pittig, maar wij zijn ook niks gewent. Aanrader!

Marjan ter Haar
30 setembro 2022

Lief PBB team, het was weer heerlijk en goed verzorgd. Als de tijd voor jullie oké is kan dit zo blijven hoor! ik ben als ik besteld heb altijd thuis. Doe maar wat jullie de beste tijd is. lieve groet, Marjan

Marjan ter Haar
23 setembro 2022

Is mijn vorige beoordeling wel/niet binnen gekomen? Dit is nu nr 2

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Edward
17 setembro 2022

Eten was heerlijk

George Borstlap
11 agosto 2022

Heerlijke smaken. Mooie verse producten. Mooi initiatief. Misschien in de toekomst een koolhydraten arm alternatief. Verder helemaal top.

Naomi
5 agosto 2022

Smaakte zoals gewoonlijk weer heerlijk🙌! Echt genieten zo.

M
5 agosto 2022

Wederom amazing!

Latoel
4 agosto 2022

Heerlijk eten! En op tijd geleverd. Echt een aanrader

Abia
29 julho 2022

Mijn vriend en ik hebben vaker vegan eten geprobeerd, maar bij Plant Based Bumbu was het echt top! Super smaakvol en het was een goede combinatie van (bij)gerechtjes. De porties zijn ook erg ruim. Zeker een aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
28 julho 2022

Geweldig!

Jacqueline
18 julho 2022

Het was super lekker, zag er mooi uit, het rook heerlijk. Heel fijn ook met alleen authentieke kruiden. Zeker voor herhaling vatbaar!

François De Rop
14 julho 2022
Heidi Evenblij
14 julho 2022

Echt heerlijk gegeten, kruidig en vol verschillende smaken, maar niet te pittig. Porties groot genoeg. Als toevoeging zou een toetje nog leuk zijn. Sponscake of spekkoek ofzo.

Michaël
14 julho 2022

Was heerlijk , alles lekker vers , en meer dan genoeg . Zeker voor herhaling vatbaar

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hendry
14 julho 2022

Heerlijk vers eten. Keurig verpakt en netjes op tijd bezorgd op de afgesproken tijd 👌🏼

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roy Meyer
14 julho 2022

complimenten voor het heerlijke eten. Het was erg lekker en voldoende voor 1 persoon. bezorgen werkt erg goed want je krijgt ruim van te voren te gemeld wanneer ze precies kopen. gaan we nog een keer bestellen.

Daniel T.
9 julho 2022

Heerlijk oosters gegeten zonder dat je schuldig voelt 😉. Bezorging was perfect op de afgesproken tijd. Portie en smaak waren subliem 👌. Zeker een aanrader als variatie / substituut op andere thuisbezorgd-opties.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cindy
9 julho 2022

Wat was het heerlijk! Mijn complimenten!

M. Klein Horsman
8 julho 2022

Heerlijk gegeten! Precies op tijd bezorgd en erg vriendelijk.

Stef
5 julho 2022

Top! Heerlijk eten!